fbpx

Цього року Галицьку не відремонтують: тендерний комітет дискваліфікував останнього учасника

Суспільство 17:10, 30.10, 2017

Тендерний комітет управління капітального будівництва міськвиконкому Івано-Франківської міської ради відхилив усі пропозиції по тендерній закупівлі робіт з капітального ремонту вулиці Галицької – від роз'їзду на Калуське шосе до вулиці Хіміків в Івано-Франківську.

Сьогодні, 30 жовтня, тендерний комітет відхилив пропозицію ТОВ "Івано-Франківськавтодор". Причиною дискваліфікації стало те, що учасник подав календарний план виконання робіт без підпису та дати, йдеться на сайті публічних закупівель РroZorro.

Нагадаємо, в аукціоні взяли участь чотири фірми: ТОВ "Будівельна компанія "Дорлідер", ТОВ "Інвестиційна компанія "ІС-БУД", ТОВ "ПБС" та ТОВ "Івано-Франківськавтодор", Найнижчу ціну – 7,79 млн грн – запропонувала компанія "Дорлідер", це майже на 2 мільйони менше від проектної вартості. Найвищу – 9,6 млн грн – ТОВ "Івано-Франківськавтодор". При чому, що цікаво, на відміну від інших учасників, "Івано-Франківськавтодор" під час торгів з опонентами не змагався і ціну не знижував.

По завершенні аукціону тендерний комітет УКБ дискваліфікував трьох учасників торгів, окрім ТОВ "Івано-Франківськавтодор". А сьогодні дискваліфікував  і цього учасника.

На РroZorro також розміщена скарга одного з учасників тендеру (ТОВ "ПБС") до Антимонопольного комітету на рішення тендерного комітету про відхилення пропозиції ПБС. Однак орган оскарження скаргу до розгляду не прийняв.

Оскільки всі пропозиції відхилені, замовник робіт – управління капітального будівництва – має оголосити новий тендер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: