fbpx

Цього року відремонтують дорогу на батьківщину Степана Бандери

Суспільство 08:34, 23.04, 2017

Голова Служби автомобільних доріг Івано-Франківської області підтримав ремонт дороги до села Старий Угринів Калуського району.

Голова САД Василь Буджак відреагував на обіцянку нардепа Олександра Шевченка, дотичного до фірми ПБСвідремонтувати дорогу до Старого Угринова з гарантією на 10 років.

Як повідомляли "Вікна", Олександр Шевченко пообіцяв відремонтувати дорогу до музею Степана Бандери, оскільки до Старого Угринова треба пробиратись через "місячні кратери".

Щоб дістатися до історичного місця, туристам потрібно долати бездоріжжя, написали у соцмережі голова правління "Стоп корупції" Тарас Лилик, який є вихідцем із "бандерівського" села.

Його підтримав і відомий київський журналіст Роман Бочкала:

"По роботі доводилося бувати в багатьох країнах. Але навіть в таких відсталих, як Сомалі та Конго, дороги до національних святинь ідеальні".

На запевнення нардепа Олександра Шевченка включити дорогу у план на відновлення на 2017 рік відреагував голова Служби автомобільних доріг Івано-Франківської області Василь Буджак:

"Направду ця дорога, хоч і місцева, має важливе загальнодержавне значення. Тому ми плануємо в цьому році її відремонтувати. Приємно, що Олександр Леонідович ініціює її ремонт, немаючи підтвердження необхідного фінансування від Служби автодоріг. Але сезон тільки розпочався, є підстави вважати, що до кінця рембудівельного сезону кошти будуть, і дорога буде відремонтована".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: