fbpx

Цього тижня Укрзалізниця запропонувала пасажирам майже 300 тисяч квитків для зручного повернення з курортів

Суспільство 19:53, 28.08, 2018

Для зручного виїзду відпочивальників з головних курортів України Укрзалізниця на останній тиждень літнього сезону запропонувала майже 300 тис. квитків у пасажирських поїздах. Цього літа найпопулярнішими напрямками для подорожей залишалися південь та захід України.

Зокрема, на період з 27 серпня по 2 вересня 2018 року включно Укрзалізниця запропонувала пасажирам 42 416 місць у поїздах, які курсують з Приазов’я, 100 775 місць – у поїздах з курортів Одещини, 147 486 місць – до уваги відпочивальників, які повертаються цього тижня з Західної України, повідомили у прес-службі.

Зазначимо, у липні Укрзалізниця запропонувала пасажирам майже 3,6 млн місць у поїздах далекого сполучення різних напрямків. Левова частка – майже 2,4 млн місць – у найпопулярніших напрямках для літнього відпочинку.

Крім цього, для максимального задоволення потреб населення в перевезеннях залізничним транспортом цього літа Укрзалізниця призначила додатково 23 літні поїзди та збільшила періодичність курсування шести цілорічних поїздів. До свят призначаються додаткові поїзди відповідно до пасажирського попиту.

Для обслуговування подорожуючих у період літніх відпусток залізничники підготували 2941 пасажирський вагон. З них системою кондиціювання повітря обладнано 1249 вагонів – майже 42,5%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: