fbpx

Turkish Airlines відмовилася від планів літати до Івано-Франківська

Суспільство 12:56, 25.04, 2018

Авіакомпанія Turkish Airlines не має наміру виконувати рейси зі Стамбула до Дніпра та Івано-Франківська, тоді як раніше розраховувала на це.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", про це повідомив віце-президент компанії з продажу в Східній Європі та Балканському регіоні Емре Меневше на прес-конференції, присвяченій 25-річчю діяльності авіакомпанії в Україні, в Києві в середу.

"Ні, у нас поки що немає таких планів", – відповів він на запитання агентства.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що Turkish Airlines не може виконувати польоти до Івано-Франківська і Дніпра через технічний стан злітно-посадочних смуг в аеропортах цих міст, що накладало певні обмеження на виконання польотів.

"Ми готові відновити рейси до Дніпра найближчим часом, але очікуємо офіційного дозволу від аеропорту. Аеропорт не назвав термінів вирішення цих технічних проблем",  зазначав у липні 2016 року в інтерв'ю агентству директор представництва Turkish Airlines в Києві Дінчер Саїджі.

Він зазначав, що в аеропорту Івано-Франківська були проблеми зі злітно-посадковою смугою. З урахуванням цих обмежень авіакомпанія готова була перейти на виконання рейсів до цього аеропорту на літаках типу Embraer-195, але від аеропорту дозвіл на виконання цих рейсів не надійшов.

У січні 2016 року повідомлялося, що Turkish Airlines виконуватиме 7 авіарейсів з Івано-Франківська на тиждень. 30 березня в міжнародному аеропорту Івано-Франківськ зустріли перший авіарейс зі Стамбулу.

Turkish Airlines (Türk Hava Yolları, THY) створена в 1933 році з флотом з п'яти літаків. На сьогодні має в своєму розпорядженні повітряний флот із 326 пасажирських і вантажних літаків.

Turkish Airlines здійснює рейси за 302 напрямками (49 внутрішніх, 253 міжнародних), є першою в Європі і четвертою в світі авіакомпанією за кількістю напрямків.

Компанія входить до Star Alliance  найбільшого глобального альянсу авіакомпаній, що пропонує клієнтам перельоти по всьому світу, згідно з єдиними стандартами обслуговування.

В Україні компанія виконує рейси зі Стамбула до Києва, Херсона, Запоріжжя, Харкова, Одеси та Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: