fbpx

"Творча Криївка" вперше вивезла бійців на рафтинг по Черемошу. Відео

Суспільство 22:14, 24.04, 2015

Організатори реабілітації бійців, що проходить у Верховині на Івано-Франківщині, творчо підходять до завдання.

Враженнями від сплаву по Черемошу у Фейсбук поділився один з учасників "Творчої Криївки" Віталік Максимкін.

"Ми відправились вверх по Черемошу з зупинкою на обід біля річки, для того щоб здійснити мрію багатьох з нас. Це був рафтинг (швидкісний сплав гірською річкою через пороги на надувному човні рафті). Одягнувшись у спецкостюми і поржавши одне над одним, ми почали грузитися в раф, – описав пригоду він. – Ми розсілися по місцях і не замітили, як Черемош підхопив нас та й поніс на зустріч з небезпечними порогами і водоворотами. Це відчуття було неймовірним. Річка намагалася перемогти нас, кидаючи на гострі скелі та пороги. Але наші пращури  великі козаки, які на чайках ходили у походи і перемагали, окрім супротивника, ще й водну стихію.)))Тому ми, хоч і не без труднощів, але все ж перемогли цю неймовірну за красою карпатську річку!"

"Продираючісь крізь пороги, ми бачили, як по обидва боки річки за нами наблюдали великі смереки, – продовжив розповідь про перший досвід рафтингу боєць.  Ці дерева зберігають в собі водночас і красу, і якусь неймовірну чарівну могутність. Також по обидва боки виднілися Карпатські гори. Все це разом придавало нашій подорожі до низу річки, окрім адреналіну, ще й яскравості і краси. Пройшовши маршрут 6-7 км, ми висадились на берег. Для всіх нас (окрім інструкторів), це був перший досвід цього чудового спорту. Вся наша "банда" лишилася задоволеною на 100 відсотків!!! Дякуємо організаторам Творчої Криївки".

Наразі на Франківщині проходить 12 заїзд творчої реабілітації бійців і поранених учасників війни на Сході. "Творча Криївка" базується у Верховині.

Рафтинг  вперше в історії "Творчої Криївки"!! Адже кожного разу щось буває вперше) )))

Posted by Творча Криївка on 23 квітня 2015 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: