fbpx

У Брошнів-Осаді закрили та продали приватнику автостанцію, – селищна рада збирається її викупити

Суспільство 10:37, 22.07, 2018

20 липня пройшла позачергова 7 сесія Брошнів-Осадської селищної ради. Депутати зібралися в екстреному порядку, щоб вирішити питання, яке хвилює мешканців об’єднаної громади – закриття, а відтак продаж у приватну власність автостанції у Брошнів-Осаді.

Голова ОТГ Назарій Іванів наголосив, що соціально важливі об’єкти мають бути власністю громади.

Таку позицію підтримали депутати, а щоб вирішити це питання, прийняли звернення до нових власниць АС Богдани Шикеринець, Мазурик Ірини та Христини Єгорової.

Вони пропонують продати у комунальну власність територіальної громади приміщення площею 150,1 кв. м по вул. 22 Січня, 138А, щоб створити там Комунальну автобусну станцію, інформує прес-служба Брошнів-Осадської ОТГ.

В ОТГ відзначають, що до селищної ради пропозицій від ТДВ "Івано-Франківське обласне підприємство автобусних станцій" (ОПАС) щодо продажу АС у Брошнів-Осаді не надходило.

"Вузлова автостанція має важливе соціальне значення не тільки для мешканців селища, а й навколишніх сіл та розташована на земельній ділянці комунальної форми власності ОТГ",  йдеться у повідомленні.

1

Після прийнятого звернення наступним рішенням депутати розірвали договір оренди на земельну ділянку, на якій розташована автостанція. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: