fbpx

У Делятинському інтернаті керівництво з персоналом не можуть порозумітися вже 8 місяців

Суспільство 17:29, 24.11, 2014

У Делятинському психоневрологічному інтернаті конфлікт між керівництвом закладу і працівниками тягнеться ще з березня 2014 року. Працівники продовжують звинувачувати директора Іванну Довганюк у "нелюдському поводженні", а вона у свою чергу стверджує, що проблема вичерпана.

Про це йшлося на засіданні комісії з питань праці та соціального захисту населення при Івано-Франківській обласній раді 24 листопада.

Директор Іванна Довганюк каже, що відносини з персоналом стабілізувалися і усі нез’ясовані питання вирішилися на зборах, у яких взяли участь усі охочі.

Проте члени комісії стверджують, що працівники Делятинського інтернату продовжують телефонувати, скаржатись і хочуть приїхати делегацією на прийом до голови ОДА, щоб добитися звільнення директриси. Люди скаржаться, що Іванна Довганюк продовжує "грубити і принижувати людей, не рахуватися з ними".

На боці працівників і Народна Самооборона, на чию вимогу ще в березні до Делятинського інтернату вперше приїхала комісія Департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА. Тоді ж і з’ясували, що більшість працівників "за" звільнення директора.

Іванні Довганюк дали час, щоб налагодити відносини з колективом. Після цього люди кілька разів збиралися протестувати та навіть приїжджали в ОДА.

Проте за роки керівництва Делятинським психоневрологічним інтернатом Іванна Довганюк не отримала жодного дисциплінарного стягнення, порушень не було зафіксовано, а перевірка спеціалістів з облдержадміністрації показала, що протягом останніх років матеріально-технічний стан інтернату покращився.

В комісії зазначили, що 6 червня 2014 року було прийнято рішення про дострокове припинення дії контракту з директором Делятинського психоневрологічного інтернату Довганюк Іванною Ігорівною. З того часу минуло 4,5 місяці, а з тим і час переходити до кардинальних дій.

До інтернату в черговий раз поїде новостворена комісія, щоб оцінити ситуацію на місці, після чого прийматимуть рішення про подальше перебування Іванни Довганюк на посаді директора закладу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: