fbpx

У Франківську урочисто вручили дипломи випускникам медичного коледжу. ФОТО

Здоров'я 10:09, 25.06, 2018

У суботу, 22 червня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулась урочиста Вчена рада з нагоди випуску студентів медичного коледжу (спеціальність "Лікувальна справа").

Це вже п’ятий випуск майбутніх фельдшерів у коледжі.

Адміністрація і викладачі коледжу особливо відзначили високу успішність цьогорічних випускників.

"Напевне, за чотири роки навчання кожен із сьогоднішніх випускників мріяв про цей урочистий день, – говорить директор медичного коледжу доцент Юрій Боцюрко. – Мені дуже приємно, що сьогодні наші студенти отримують дипломи у повному складі, тобто всі вони здали ліцензійний та державний практично-орієнтований іспити. Бажаю, щоб кожен з нинішніх випускників знайшов свій шлях у житті і став справжнім професіоналом, адже саме такі люди сьогодні дуже потрібні нашій державі".

"Щиро вітаю всіх наших студентів, батьків з цією довгоочікуваною подією, – каже в.о. ректора професор Ганна Ерстенюк. – Ми довго йшли до цього. Здається, зовсім недавно, ці діти стояли на площі "Бастіону" і не знали, що їх очікує попереду, а сьогодні вони вже отримують дипломи. Дякую випускникам, що ми разом пройшли цей шлях, а батькам дякую за підтримку своїх дітей, яку ми відчували. Це свято для кожної сім’ї і для всієї університетської родини".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: