fbpx

У франківському супермаркеті продали зацвілий плавлений сирок. ФОТО

Суспільство 15:57, 04.12, 2017

В управлінні Держпродспоживслужби в місті Івано-Франківську порадили, як діяти у такому випадку.

В редакцію КУРСу звернулася франківчанка Надія Комар. Із сиром з благородною їстівною пліснявою і цвіллю цей зіпсутий продукт не має нічого спільного. 

"Ось такий сирок я сьогодні купила в "Барбарисі" по вул. Пасічна, 2а. З вигляду звичайний сирок, відрізала шматок і відчула тухлий смак, коли розгорнула всю упаковку, то побачила таку красу", – поскаржилася Надія.

КУРС з’ясував у спеціалістів управління Держпродспоживслужби в місті Івано-Франківську, як діяти в подібних ситуаціях. 

Покупець може звертатися до продавців, директора чи власника магазину, пояснили в управлінні,  обов'язково з чеком, який підтверджує придбання продукту. По-доброму – адміністрація торгового закладу мала би повернути гроші або, за згодою зі споживачем, обміняти продукт. 

Якщо ж домовитися з продавцями не виходить, слід звертатися в управління, що розташоване за адресою вул. Каховська, 15. Зі собою потрібно мати документи, в нашому випадку  чек.

"Ми запропонуємо подати письмову скаргу, долучити зіпсований крам і підтверджуючі документи. Це буде підставою для наших спеціалістів з'ясувати, чи виробник поставив у торгову мережу вочевидь прострочений товар, чи цей сирок так довго знаходився в магазині",  повідомили фахівці. 

Про результати перевірки споживача поінформують. 

Нагадаємо, нещодавно у франківському кафе подали гречку з тарганами. 

"Це не нас годують тарганами, а ми дозволяємо так поводитися з собою", – тоді закликала не замовчувати тему відвідувачка кафе "Баскервіль". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: