fbpx

У Франківську 25-річний хлопець обікрав свою співмешканку

Суспільство 10:04, 25.07, 2014

Співробітники Івано-Франківського міськвідділу міліції встановили особу зловмисника, який викрав з будинку золоті вироби. Дії чоловіка кваліфіковано як крадіжка, відтак йому загрожує покарання – до трьох років позбавлення волі.

До міліції звернулася 20-річна жителька обласного центру, яка заявила, що з її квартири викрадено золоті прикраси, повідомили КУРСу в СЗГ УМВС. Дівчина розповіла, що того дня вона пішла з дому у власних справах, проте помешкання залишила відчиненим, оскільки вдома були її співмешканець та майстри, які виконували ремонтні роботи. Коли ж вона повернулася, то виявила, що дорогоцінні прикраси, які зберігалися у скриньці на тумбочці, зникли.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники міліції встановили, що до кримінального правопорушення причетний 25-річний чоловік, який проживає разом із заявницею. До того ж зловмисник зізнався у скоєному та розповів, що, перебуваючи у житлі, він без перешкод викрав золоті вироби. Відразу після цього молодик відправився до ломбарду та їх.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: