fbpx

У Франківську КЕЧівські будинки можуть залишитись без світла

Суспільство 15:22, 07.02, 2018

Балансоутримувач КЕЧівських будинків, Будинкоуправління №1 Івано-Франківської КЕЧ, заборгувало АТ "Прикарпаттяобленерго" уже 145,3 тис. грн за світло, чим вкотре поставило мешканців під загрозу знеструмлення.

АТ "Прикарпаттяобленерго" стурбоване критичним станом розрахунків Будинкоуправління №1 Івано-Франківської КЕЧ. У зв’язку із боргом гуртожитки на вул. Коновальця, 72, вул. Коновальця, 80, вул. Карпатської Січі, 5 можуть опинитися без електропостачання, інформує прес-служба обленерго.
"Протягом останніх років "БУ №1 Івано-Франківського КЕЧ району" систематично боргує за світло, а якщо проводить розрахунки, то зі значним запізненням, – йдеться в повідомленні. – Станом на 6 лютого 2018 р. загальна сума заборгованості становить уже 145,3 тис. грн за період з липня 2017 по січень 2018".
Енергетики неодноразово зверталися до підприємства-боржника з проханням вжити дієвих заходів щодо прискорення погашення заборгованості за спожиту електроенергію. Сторони неодноразово вели переговори, укладали додаткові угоди щодо реструктуризації заборгованості. Однак БУ №1 Івано-Франківського КЕЧ району не виконує своїх зобов’язань та не сплачує за використану електроенергію. 
В енергокомпанії сподіваються, що боржник спільно з мешканцями знайдуть кошти та енергетикам не доведеться вдаватися до крайніх заходів – припинення електропостачання будинків КЕЧ.
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: