fbpx

У Франківську команди з Нігерії та Камеруну зіграють у фіналі футбольного турніру. ФОТО

Спорт 13:02, 20.10, 2016

В Івано-Франківську відбудеться фінал п'ятого футбольного турніру "Футбол проти расизму", участь в якому традиційно беруть студенти-іноземці, що навчаються у франківських вишах.

Сьогодні о 17:00 на стадіоні мікрорайону Опришивці стартує фінал турніру "Футбол проти расизму", де за лідерство змагатимуться команди студентів з Нігерії та Камеруну.

Турнір організовує громадська організація EL&OL forinternationalstudentsin UA в рамках Всесвітньої акції #FootballPeople за підтримки Міжнародної організації FARE network.

Нагадаємо, що в півфіналі дружнього інтернаціонального турніру, який відбувся 18 жовтня, взяли участь чотири студентські команди – з Нігерії, Гани, Камеруну та Анголи.

Першими на поле вийшли команди Гани та Камеруну. Гра закінчилася із рахунком 1:3 на користь камерунців. Наступними змагалися команди Нігерії та Анголи. Матч закінчився з нульовим рахунком і продовжився серією пенальті, за результатом яких Нігерія отримала перемогу з рахунком 5:4.

"Попри змагальність гри матчі були надзвичайно товариськими і навіть трохи екстремальними – бо пенальті після сьомої вечора на стадіоні без освітлення – це справді було надзвичайно",  ділиться враженнями координатора акції Ольга Олейніченко.

Футбольний турнір триває при партнерській підтримці Івано-Франківського міського центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" та Молодіжної організації СТАН в рамках програми "Ivano-FrankivskAgainstRacism". Окрема подяка Голові територіального комітету мікрорайону Опришівці Василю Ревчуку за надання місця для проведення турніру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: