fbpx

У Франківську податківці закрили нелегальну заправку та вилучили палива на півмільйона гривень. ФОТО

Економіка 14:25, 14.07, 2018

В рамках проведення операції "Акциз-2018" співробітники податкової міліції Прикарпаття припинили діяльність незаконної автозаправної станції в Івано-Франківську.

В обласному центрі здійснювалась реалізація дизельного пального без належної державної реєстрації АЗС та документів про походження паливно-мастильних матеріалів. Про це повідомили в оперативному управлінні Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

За цим фактом слідчими слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС в області зареєстровано кримінальне провадження за статтею 204 Кримінального кодексу України та на підставі ухвали Івано-Франківського міського суду в червні поточного року працівники податкової міліції провели обшук на АЗС. В результаті виявлено та вилучено майже 15 тонн нафтопродуктів (дизельного палива), роздаточну паливну колонку та 2 цистерни об’ємом по 10 м куб. Загальна вартість вилучених паливно-мастильних матеріалів становить понад 500 тис. грн.

Досудове розслідування кримінального правопорушення триває.

З початку 2018 року працівниками податкової міліції припинено діяльність 6 незаконних АЗС та вилучено з обігу 77,5 тонн нафтопродуктів на суму 2,8 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як працюють нелегальні АЗС в Івано-Франківську, яким міська влада оголосила війну

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: