fbpx

У Франківську поліцейські пояснили дітям, для чого бронежилет і кийок. ФОТО

Суспільство 14:59, 04.07, 2018

З нагоди професійного свята прикарпатські поліцейські влаштували пізнавальне свято для дітей і дорослих.

З нагоди Дня народження поліції патрульні в центрі Франківська зустрілися з містянами. "У дні професійного свята поліцейські ближче знайомляться з франківцями", – каже речник обласного управління нацполіції Мирослава Белдик.
 
Два патрульні автомобілі, екіпірування поліцейських, пам'ятки, брошури та листівки, а ще цукерки викликали велику зацікавленість передовсім у малечі. Дітки сідали за кермо, мали змогу передати повідомлення в поліцейський гучномовець. А також поміряти захисні жилети, фуражку, потримати поліцейський кийок. Батьки фотографували малечу і самі фтографувалися з поліцейськими та в патрульних автівках. 
 
Дорослі і підлітки зосередилися на алкоокулярах. 
1
 
Хто такий поліцейський і що він робить? Для чого патрульним спеціальне екіпірування? Коли використовують гучномовець? Гостей зустрічала і відповідала на запитання начальник відділу зв'язків з громадськістю обласної патрульної поліції Христина Максимчак.
 
Вона розповіла, що сьогодні вранці патрульні влаштували таке саме пізнавальне свято для малечі, яка відпочиває в таборі "Артек Буковель". Там з поліцейськими прийшло ближче познайомитися більш як 300 дітей. 
 
 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: