fbpx

У Франківську пожежники цілодобово чергують на сміттєзвалищі

Суспільство 15:43, 10.06, 2016

З 10 червня на полігоні ТПВ у Рибному Тисменицького району організовано цілободове бойове чергування пожежного автомобіля місцевої пожежної команди, а також посилено нагляд за дотриманням безпечної роботи працівників полігону та запобігання можливих провокацій і навмисного підпалу побутових відходів.

Чергування правоохоронців та пожежників на полігоні відбувається з доручення міського голови, передає КУРС з посиланням на прес-службу МВК.

Як повідомляв КУРС, вчора на засіданні міського виконавчого комітету Руслан Марцінків заявив, що сміттєзвалище під Франківськом можуть підпалити.

Тому Марцінків доручив заступнику міського голови Кайді та начальнику управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради Ігорю Влізлу оперативно організувати роботу щодо посилення контролю за протипожежним станом захоронення та зберігання ТПВ на міському полігоні у селі Рибне Тисменицького району.

На виконання доручення Олексій Кайда провів розширену нараду із керівництвом МВ УДСНС в області, комунальних служб міста полігону ТПВ, де обговорено коло питань, на які сьогодні слід звернути особливу увагу під час експлуатації цього полігону.

Вживаються й інші превентивні заходи щодо безпечного захоронення твердих побутових відходів та дотримання правил їх складування на полігоні ТПВ у селі Рибне Тисменицького району.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: