fbpx

У Франківську представили новопризначеного директора департаменту фінансів ОДА. ФОТО

Політика 16:20, 01.11, 2016

У залі засідань обласної державної адміністрації урочисто представили новопризначеного директора департаменту фінансів ОДА Ірину Мацькевич.

Представив новопризначеного посадовця керівникам структурних підрозділів та працівникам департаменту фінансів ОДА голова облдержадміністрації Олег Гончарук.
 

Вітаючи Ірину Мацькевич із зайняттям відповідальної посади, очільник Прикарпаття зазначив, що, працюючи в департаменті соціальної політики ОДА, вона проявила себе як висококваліфікований та відданий роботі керівник.

"Сподіваюся, що Ваша наполегливість і фаховий підхід до виконання обов’язків сприятимуть успішному завершенню фінансового року та прийняттю збалансованого бюджету на 2017 рік", – побажав Олег Гончарук.

Своєю чергою, новопризначений директор департаменту фінансів ОДА Ірина Мацькевич подякувала за високу довіру керівництва облдержадміністрації та Міністерства фінансів України.

"Впевнена, що, використовуючи набутий досвід та налагоджену співпрацю із керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації та депутатським корпусом обласної ради, нам вдасться забезпечити реалізацію державної бюджетної політики на Прикарпатті, сприяти соціально-економічному розвитку регіону та добробуту його жителів", – наголосила Ірина Мацькевич. 

Як писав КУРС, у липні 2016 року керівник департаменту фінансів Івано-Франківської ОДА Галина Карп була призначена першим заступником міністра енергетики і вугільної промисловості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: