fbpx

У Франківську представили нових керівників патрульної поліції. ФОТО

Суспільство 12:16, 30.01, 2018

Патрульну поліцію Івано-Франківської області очолив киянин Олег Костенко, екс-начальник управління патрульної поліції Хмельницького.

Сьогодні в Івано-Франківську перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький представив нове керівництво управління патрульної поліції Івано-Франківської області.

Очолив управління патрульної поліції Олег Костенко. Його заступником став Андрій Тірон

"Олега Олександровича знаю з першого дня. Він поступив до першого набору поліції і вийшов на перше патрулювання в Києві. Блискуче виконував обов'язки, за що був призначений начальником патрульної поліції у Хмельницькому", – сказав Олексій Білошицький.
Андрій Тірон брав участь у Революції Гідності, був сотником. Після Майдану пішов на фронт, де командував одним з добровольчих батальйонів.
 
Олег Костенко подякував за привітання та пообіцяв продовжити традиції покращення.
"Я налаштований на співпрацю, і все, що ми можемо зробити, ми обов'язково зробимо",  звернувся Костенко до керівництва обласної Нацполіції та мерії Івано-Франківська.
 

Нагадаємо, керівник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець у листопаді перейшов на роботу в головне управління Нацполіції у Хмельницькій області. На роботу у Хмельницький Міхальця запросив начальник ГУ Нацполіції в Хмельницькій області Василь Віконський, що раніше працював в Івано-Франківську заступником начальника ГУНП.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: