fbpx

Віконський пішов на підвищення – очолив Нацполіцію в Хмельницькій області

Суспільство 12:07, 18.09, 2017

Головне управління Національної поліції у Хмельницькій області очолив екс-заступник ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області Василь Віконський.

Сьогодні особовому складу ГУ НП в Хмельницькій області представили нового очільника, передає Depo.Хмельницький.

Представив нового очільника поліції Хмельниччини Василя Віконського Голова Національної поліції Сергій Князєв.

На представлення завітав також уже екс-очільник подільських правоохоронців Микола Семенишин, який віднедавна очолює поліцію Донеччини.

36-річний полковник Василь Віконський, якого голова Нацполіції Сергій Князєв назвав “бойовим офіцером”, до цього був заступником начальника головного управління Нацполіції Івано-Франківської області.

Новопризначений керівник свого часу рухався посадами на Прикарпатті при Миколі Семенишину, який тоді очолював УМВС Івано-Франківської області.

Василь Віконський пропрацював у силовому блоці 14 років: з 15 березня 2003 року був призначений працівником міліції роти особливого призначення “Беркут”. У спецпідрозділі “Беркут” працював на різних посадах – від старшого сержанта аж до капітана. З березня 2014 року став заступником командира роти у “Беркуті”.

Згодом очолив роту міліції особливого призначення.

31 грудня 2014 року Василь Віконський обіймав посаду заступника начальника УМВС з громадської безпеки. З листопада 2015 року – заступник начальника поліції ГУ НП в Івано-Франківській області.

Під час переатестації, в процесі реформи міліції у поліцію, атестаційна комісія визнала, що Василь Віконський “підлягає звільненню” із правоохоронних органів за невідповідність займаній посаді.

Однак через суд він довів, що має право працювати в оновленій поліції. На початку листопада минулого року суд виніс постанову, в якій скасував рішення Центральної атестаційної комісії. Таким чином залишивши Віконського на займаній посаді.

Згодом неодноразово бував у відрядженнях у районі проведення АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: