fbpx

У Франківську презентували муніципальну інспекцію з благоустрою. ФОТО

Суспільство 13:36, 01.04, 2016

Сьогодні на Вічевому майдані в Івано-Франківську головний комунальник міста Михайло Смушак та міський голова Руслан Марцінків презентували муніципальну інспекцію з благоустрою.

Інспектори стежитимуть за дотриманням вимог благоустрою в Івано-Франківську, пересуваючись містом на скутерах і велосипедах.

"Ми створили інспекцію з благоустрою, яка буде відповідати європейському аналогу екологічної поліції. Саме тому ці інспектори мають таку зелену форму, як і в Європі. З приходом цієї інспекції Франківськ буде більш впорядкований і більш європейський. Франківськ покаже приклад, як можна господарювати на своїй землі", – сказав міський голова Руслан Марцінків.

Як повідомляв КУРС, нова франківська інспекція з благоустрою буде суворо дотримуватися в роботі принципу прозорості: всі акти, рішення й протоколи будуть публікуватися на офіційному сайті інспекції, обіцяють у мерії. Інспектори матимуть камери, й всі конфліктні ситуації будуть публікуватися у мережі. Також усі інспектори отримають смартфони з функцією геолокації, щоб керівництво могло слідкувати, де перебуває інспектор у той чи інший час.

Інспектор муніципальної інспекції Ольга розповіла, чому вирішила піти на цю роботу.

"Я юрист. Хотілось, щоб робота була пов'язана з правознавством. Також хотілося, щоб моя робота була суспільно корисною",  розповіла Ольга.

На місце муніципального інспектора претендували по 4 людини. Загалом місто інспектуватимуть 15 чоловік у спецформі на спецтранспорті і зі зброєю.

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: