fbpx

У Франківську презентуватимуть роман "Світи і лабіринти"

Культура 08:03, 01.06, 2017

7 червня в Івано-Франківську відбудеться презентація роману калушанки Ірини Червінської "Світи і лабіринти", що у травні вийшов у "Видавництві 21".

Запрошує книгарня "Є". Модеруватиме письменник Степан Процюк. Початок о 18.00. 

"Світи і лабіринти" ‒ це трилер з елементами детектива, психоделіки та антиутопії. Ірині Червінській вдалося створити якісний текст, який поповнить відповідну нішу української жанрової літератури, пише Litcentr, передають "Вікна". 

Головний герой роману ‒ молодий чоловік, який чи то втратив свою ідентичність, чи несподівано для себе опинився у полоні різних ідентичностей. Усе відбувається так блискавично швидко і карколомно, кадри блимають, не встигнувши зафіксуватися у свідомості, що головний герой навіть не має найменшого шансу отямитися, аби збагнути, де насправді він і яка із численних реальностей його. 

Авторка про свій твір говорить:

"Думаю, "Світи і лабіринти" обов’язково сподобаються тим, хто любить несподівані ходи, моторошні ситуації та щільні переплетення вигаданого та реального. А загалом роман для широкого кола читачів". 

Під час презентації Ірина Червінська розповість про специфіку створеного нею смислового світу, про витоки її інтересу до "адреналінових" жанрів, чинники та критерії створення якісної жанрової літератури, про свою участь у VII Міжнародному фестивалі "Книжковий Арсенал". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: