fbpx

У Франківську презентують фільм, адресований бійцям АТО та їхнім родинам

Суспільство 16:02, 10.08, 2015

В Івано-Франківську 12 серпня у театрі кіно "Люм’єр" відбудеться презентація художнього короткометражного фільму "Ми".

Волонтерська група працювала над стрічкою протягом 5 місяців, щоб донести своє послання до глядачів – військових патріотів, які боронять державу на Сході України.

За словами режисера стрічки Родіона Волкова, основне – пояснити бійцям, їхнім сім'ям та всім, хто переживає війну, що все не марно.

"Картина називається "Ми". Назва сама за себе говорить – ми не відділяємо себе ні від країни, ні від людей. Якщо нас бомблять на Донбасі, то і бомблять на Прикарпатті, адже труни приходять усім",  розповів Родіон Волков.

"У сюжеті йдеться про сім’ю, яка тотожна українському суспільству. Кожна людина сховалась у свою маленьку комірчину, дістала хвостик звідти і думає, що все буде добре. І перед ними, як і перед всіма нами, стоїть вибір, який кожен намагається зробити",  зазначив режисер.

Виконавець головної ролі Віталій Заставний каже, що для нього найважче було зобразити емоції. Адже сам він поки що навчається в Інституті мистецтв та є членом Народної самооборони. Спілкувавшись чимало з бійцями, спробував відобразити їхні емоції у ролі військового.

Після презентації у Франківську фільм покажуть у Маріуполі та інших містах на Сході по лінії розмежування.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: