fbpx

У Франківську проведуть зустріч айтішників, які цікавляться контролем якості

Суспільство 17:12, 23.05, 2019

У суботу, 25 травня, для представників ІТ-сфери та тих, хто хоче до неї увійти, відбудеться Spring QC Meetup, присвячений темі контролю якості (QC/QA/Automation testing).

В ІТ-індустрії сьогодні зростає попит на інженерів контролю якості.

"Контроль якості є вкрай важливим процесом розробки програмного забезпечення, веб-аплікацій, мобільних додатків, адже дає змогу знизити до мінімуму кількість помилок та дефектів, які можуть завадити кінцевому користувачу якісно використовувати розроблений продукт. Враховуючи постійні розвиток та удосконалення цієї сфери, ділитися власним досвідом, демонструвати практичні навики, освоювати нові технології є постійним і невід'ємним процесом розвитку сучасного інженера контролю якості", – зазначають організатори події. 

Спільнота "QC community" івано-франківського IT Cluster організовує події для людей, які хочуть опанувати сферу ІТ або удосконалити свої знання.

Цікаві доповіді, сучасні підходи тестування, практичний досвід, новітні технології автоматизованого та ручного тестування організатори пропонують послухати 25 травня. Спікерами будуть:

1) Павло Кулик, тема: Тестування продуктивності за допомогою "JMeter".
Павло розповість про те, як отримати найбільше від тестування продуктивності типового корпоративного веб-додатка, використовуючи JMeter як інструмент. Пояснить, як побудувати різні потоки для віртуальних користувачів, які роблять тестування реальним, де і як запускати тести, яку інформацію збирати і чому це важливо.

Про доповідача: компанія SoftServe. м. Чернівці, інженер автоматизції контролю якості 

2) Ольга Томс, тема: "Тестування аплікацій для Aндроїд: інсрументи якими ви повинні володіти".
Без яких інструментів не обійтися при тестуванні додатків для Android?! Як їх налаштувати та почати з ними працювати?! Що обрати: Charles чи Fiddler?! Вона розкриє ці питання під час доповіді.
Доповідь розрахована на початківців у тестуванні Android-додатків.

Про доповідача: компанія SoftServe, м. Львів, Інженер контролю якості

Такі заходи проводяться чотири рази на рік.

Зустріч відбудеться 25 травня о 14:00 в університеті Короля Данила, ауд. 405. Захід безкоштовний.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: