fbpx

У Франківську провели кубок з таеквон-до серед дітей до 12 років

Спорт 07:38, 06.12, 2016

У суботу, 3 грудня, в спортзалі ЗОШ №22 відбулися змагання з таеквон-до серед початківців (білий / жовтий пояс) до 12 років на кубок СК "Лідер".

У змаганнях взяли участь 122 спортсмени СК "Лідер". Кубок проходив за двома розділами таеквон-до: формальні вправи "туль" і спаринг "масогі", пише sport.if.ua.

Як повідомив керівник спортклубу Олег Соловей, "Лідер" розвиває таеквон-до Всеукраїнського Союзу таеквон-до та кікбоксинг WAKO в Івано-Франківську. У клубі займається понад 500 осіб, його вихованці регулярно показують високі спортивні результати на чемпіонатах, кубках світу та Європи.

У період 2015-16 рр. СК "Лідер" був переможцем у командному заліку в наступних змаганнях: Кубок ВСТ України м. Чернівці, Чемпіонат і Кубок Івано-Франківської області (ВСТ), чемпіонат ВСТ України, Ivano-Frankivsk open, відкритий кубок СК "Легіон", відкритий кубок м. Тисмениця, Ukraine open cup м. Рівне. Окрім того, на останьому Кубку світу, який проходив у жовтні в м. Будапешт (Угорщина), СК "Лідер" Solovey team посів 6-те загальнокомандне місце серед 240 клубів з 58 країн світу.

Загалом клуб виховав 5 чемпіонів світу, 10 чемпіонів Європи, одного заслуженого майстра спорту, п’ять майстрів спорту міжнародного класу та 12 майстрів спорту України.

Результати і протоколи змагань можна переглянути тут.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: