fbpx

У Франківську пройде міжнародна конференція лікарів-терапевтів

Здоров'я 15:08, 02.10, 2018

В Івано-Франківську відбудеться III Міжнародна науково-практична конференція "Терапевтичні читання: сучасні аспекти діагностики та лікування захворювань внутрішніх органів".

Конференція "Терапевтичні читання: сучасні аспекти діагностики та лікування захворювань внутрішніх органів" присвячена пам’яті академіка НАМН України, професора ІФНМУ Євгена Нейка, відбудеться впродовж двох днів – 4 та 5 жовтня.

4 жовтня захід збере спеціалістів у Івано-Франківському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Івана Франка, а 5 жовтня переміститься на навчально-рекреаційну базу ІФНМУ "Арніка" в місто Яремче.

Участь у конференції візьмуть більш як 500 медиків з усієї України. Серед них 40 спікерів, які є провідними фахівцями в галузі. 

У рамках конференції буде заслухано виступи провідних вітчизняних та зарубіжних спеціалістів з актуальних питань лікування та діагностики захворювань внутрішніх органів. Програма засідань розрахована не тільки на пульмонологів, кардіологів, нефрологів, а й лікарів, які працюють у первинній ланці охорони здоров’я, – лікарів загальної практики та сімейної медицини, а також для представників суміжних спеціальностей – неврологів, гематологів, фахівців з функціональної діагностики.

Цей науково-практичний захід внесений до "Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2018 році" МОЗ та НАМН України. Під час окремої сесії буде проведений конкурс молодих вчених та сесія стендових доповідей.

У межах форуму буде працювати виставка лікарських засобів та виробів медичного призначення.

Організатори: Івано-Франківський національний медичний університет, Департамент охорони здоров’я,  Івано-Франківської ОДА, ГО "Прикарпатське товариство терапевтів".

Довідково: Євген Михайлович Нейко (7 жовтня 1932Смотрич Дунаєвецького району — 24 травня 2010Івано-Франківськ) пройшов шлях від аспіранта до професора, завідувача кафедри, проректора і впродовж 23 років очолював Івано-Франківський національний медичний університет.

Академік Національної академії медичних наук України та член її президії. Обраний Почесним членом Польської академії медицини (1998). Член президії Українського наукового товариства кардіологів і терапевтів; член правління Українського наукового товариства гастроентерологів

Нагадаємо, "Лікарі без кордонів" запросили франківських медиків на навчання до США та в кращі клініки Пакистану

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: