fbpx

У Франківську пройде психотерапевтичний фестиваль

Здоров'я 21:57, 08.02, 2016

"Міст: Повага і Любов" – два дні майстер-класів від відомих психологів і психотерапевтів пропонують франківцям організатори фестивалю позитивної психотерапії.

5-6 березня в Івано-Франківську відбудеться перший Фестиваль особистісного розвитку "Міст: Повага і Любов".

"Ці два дні стануть чудовою нагодою створити, налагодити чи удосконалити стосунки з собою, своїми потребами і бажаннями. З близькими і рідними. З колегами… Фестиваль відкритий усім, хто прагне змін у своєму житті – з повагою і любов’ю. Ви здобудете нові дієві знання, вміння: Як налагодити міст між тим, що є, і тим, що хочеться",  запрошують організатори у соцмережах.

Відбудуться майстер-класи відомих психологів. Кожен учасник зможе обрати з запропонованих ту лінійку занять та тренера, які вважатиме необхідними.

Провідним тренером прикладного фестивалю є Тетяна Калашник  викладач і майстер-тренер Вісбаденської академії позитивної психотерапії, психотерапевт і психосоматолог Європейського реєстру, директор Інституту позитивної психотерапії (м. Одеса). 

Перший фестивальний день, 5 березня, у суботу, завершиться "вечірніми посиденьками". Другий день, поряд з новими знаннями, радістю, творчістю, досвідом, потішить подарунковою лотереєю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: