fbpx

У Франківську розпочався осінній сезон ґрантової програми Urban Space 100

Суспільство 13:02, 16.09, 2018

В Івано-Франківську розпочався осінінй прийом заявок на ґрантову програму від Urban Space 100, що спрямована на підтримку некомерційних проектів з розвитку Івано-Франківська.

"Проекти достигли – пора збирати ґрантовий урожай! Подавайтеся на осінній сезон ґрантової програми Urban Space 100, втілюйте ваші ідеї та змінюйте наше місто на краще! Заявки приймаються до 15 жовтня",  йдеться на сторінці Urban Space 100 у Фейсбуці.

Нагадаємо, ґрантова програма від Urban Space 100 спрямована на підтримку некомерційних проектів з розвитку Івано-Франківська. На загальних зборах чотири рази на рік засновники Urban Space 100 приймають рішення, які проекти отримають фінансування.

Подаватися можуть некомерційні проекти з конкретними очікуваними результатами та цілями.

Проекти обираються учасниками Urban Space 100 після попереднього обговорення їх на загальних зборах щокварталу. Учасники ознайомлюють інших із проектами-претендентами і шляхом голосування обирають ті, що будуть профінансовані. Urban Space 100 не викладає результати голосування та не коментує рішення учасників, а лише оголошує ті проекти, які отримали підтримку.

Як оформити та подати заявку, читайте за посиланням>>>.

Нагадаємо, у літній хвилі ґрантів перемогли шість проектів на суму 229 754 грн.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: