fbpx

У Франківську розробили програму розвитку мережі громадських вбиралень

Суспільство 10:05, 14.05, 2016

В Івано-Франківську розробили програму розвитку мережі громадських вбиралень на 2016-2018 роки.

Проект рішення програми з’явився на сайті міської ради 13 травня.

Як йдеться у проекті рішення, реалізація програми повинна сприяти покращенню санітарного стану міста, його туристичної привабливості та комфорту мешканців, в першу чергу осіб з обмеженими можливостями.

"На сьогоднішній день в центральній частині міста діє тільки два громадських туалети, які не облаштовані для потреб маломобільних груп населення та осіб з особливими потребами. У зв’язку з цим виникає потреба облаштування в місті громадських туалетів нового покоління (модульного, контейнерного типу) в місцях масового скупчення людей", – відзначають розробники програми.

Метою програми є забезпечення населення міста необхідними санітарно-гігієнічними вимогами та створення належних умов перебування мешканців та гостей міста в історико-архітектурному центрі міста.

Так, у 2016 році міська рада планує облаштувати три вбиральні. Зокрема: на вул. Незалежності (поруч стоматологічного корпусу Медуніверситету), на вул. Валовій (поблизу управління земельних відносин) та реконструювати туалет у міському парку.

Наступного року туалети встановлять на вул. Вірменській та у парку Воїнів-інтернаціоналістів.

На 2018 рік запланована реконструкція вбиральні у сквері позаду готелю "Надія" та встановлення туалету на площі Міцкевича.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: