fbpx

У Франківську стартує група психологічної підтримки "Тепле коло"

Суспільство 19:44, 10.09, 2018

З 29 вересня по травень наступного року в Івано-Франківську триватиме проект психологічної підтримки. Група буде сталою та незмінною, з її учасниками пропрацюють 14 життєвих тем.

Цей проект створений для жінок і чоловіків, які прагнуть зробити своє життя комфортнішим та мають потребу в стабільному і безпечному просторі для підтримки процесу внутрішніх змін. Місце, де можна висловити свої думки та переживання, зняти емоційну напругу, повернути життєві сили, де почують та зрозуміють.

"Ми складали програму так, щоб охопити найвагоміші життєві теми, з якими люди зустрічаються щодня. Група вміщує 14 тем, які допоможуть покращити якість життя, стосунки з іншими та краще пізнати себе. В рамках групи будемо працювати над тим, як якісно вибудовувати чоловічо-жіночі стосунки, долати різноманітні кризи, виробляти стресостійкість, вчитись конкурувати та піднімати власну самооцінку. Також ми розглянемо тему власної сексуальності, дослідимо питання фінансового достатку, навчимось усвідомлювати свої бажання та реалізовувати цілі і загалом будемо шукати способи, як отримати максимум від життя", – розповідають організатори проекту.

Проект триватиме від вересня по травень зі стабільною та обмеженою кількістю учасників.

Впродовж усього періоду групу супроводжуватимуть два кваліфіковані тренери, що забезпечить якісний, стабільний та глибокий супровід учасників.

Тренер Кукло Ольга – психолог, кандидат психологічних наук, консультант в методі позитивної психотерапії, член Всеукраїнської асоціації психологів, що практикують гештальт-підхід.

Сфери інтересів: кризи, травми, втрати, психоемоційне виснаження, пошук себе, ефективна комунікація, стресостійкість та протидія маніпуляціям.

Тренер Олійник Світлана – психолог, арт-терапевт, консультант в методі позитивної психотерапії, член Асоціації практикуючих психологів Івано-Франківської області, член Всеукраїнської асоціації психологів, що практикують гештальт-підхід.

Сфери інтересів: чоловічо-жіночі стосунки, емоційна залежність, зради, розлучення, самотність, дитячо-батьківські стосунки, невпевненість у собі, професійне вигорання.

"Тож якщо вам набридло наступати на одні й ті ж самі граблі, а ресурсу змінити щось самому не вистачає, вам до нас!" – запрошують організатори та ведучі групи Світлана Олійник та Ольга Кукло.

Детальніше про теми занять та умови участі можна дізнатися за телефонами:

Світлана: 050-626-88-27,

Ольга: 066-648-26-87

та на сторінці події у Фейсбук 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: