fbpx

У Франківську триває голосування за найкращу новорічну ілюмінацію. ФОТО

Стиль життя 12:11, 20.01, 2019

Розпочався другий етап конкурсу "Найцікавіша новорічна ілюмінація". Проголосувати можна онлайн за найкраще прикрашений заклад, приватний будинок і балкон. Голосування триває до 25 січня.

Проголосувати можна на сайті komynalka.com.ua. У кожній номінації пропонується фотогалерея учасників конкурсу. Щоб проголосувати, достатньо натиснути відповідне фото.

Серед споруд комерційного призначення подали заявки шість учасників. У номінації "Найцікавіша новорічна ілюмінація оселі в багатоквартирному будинку" розглянуто заявки двох учасників. П'ять учасників змагаються за перемогу у номінації "Найцікавіша новорічна ілюмінація приватного будинку".

Наступним етапом конкурсу стане підсумкове засідання конкурсної комісії.

За кожною номінацією буде визначено кілька переможців, яких нагороджуватимуть відзнакою у сфері благоустрою та грошовою премією. За I місце – 3000 грн, II місце – 2000 грн, III місце – 1000 грн для приватних будинків та осель у багатоквартирних будинках. Та за I місце – 5000 грн, II місце – 3000 грн, III місце – 1000 грн для споруд комерційного призначення.

Відбір переможців здійснюється на основі оцінок конкурсної комісії та онлайн-голосування мешканців міста у співвідношенні 50/50.

Запровадили відзнаку у 2016 році.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: