fbpx

Франківський "УКРОП" закликає владу звільнити Корбана та припинити політичні репресії. ФОТО. ВІДЕО

Політика 16:12, 02.11, 2015

Біля Івано-Франківської облдержадміністрації активісти партії "УКРОП" провели акцію пікету. Вони вимагають у влади звільнити лідера партії Геннадія Корбана, якого затримала СБУ, та припинити політичні репресії і узурпацію влади.

На акцію зібралось близько сотні активістів, в руках вони тримали транспаранти з надписами: "Контрреволюція?", "Арешт партіотів – шлях до диктатури", "Ні – тиску на волонтерів", "Ні узурпації влади", " політичним репресіям" та інші.

Голова міської орагнізації партії "УКРОП" Олег Головенський зачитав звернення до Президента.


Нагадаємо, 31 жовтня в Дніпропетровську почалися обшуки "укропівців". Обшуки пройшли в будинку лідера партії Геннадія Корбана

Також обшуки відбулись в офісі волонтерської організації "Фонд оборони країни", в помешканнях волонтерів Павла Хазана, Наталі Хазан, Ірини Кашлевської. Також спецслужбовці обшукали квартиру батьків Геннадія Корбана. Близько 1,5 мільйона гривень було вилучено під час обшуків у приміщеннях партії в Дніпропетровську. Також знайшли печатки фіктивних фірм, зброю, засоби спостереження та прослуховування.

За даними Генпрокуратури, основна стаття, за якою проводиться перевірка і спецоперація, – ст. 255 КК України – діяльність організованої злочинної організації. В ГПУ Корбану пред'явили підозри у скоєнні трьох злочинів. Після затримання Геннадія Корбана франківські активісти "УКРОПУ" розмістили по місту транспаранти з надписом "Свободу Корбану та політв'язням". Сьогодні в суді в Чернігові Геннадію Корбану мають обрати запобіжний захід.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: