fbpx

У Франківську урочисто запустили першу модульну вбиральню. ФОТО

Суспільство 13:07, 01.02, 2018

В Івано-Франківську поблизу стоматологічного корпусу ІФНМУ запустили першу модульну вбиральню, яку почали встановлювати у листопаді 2017 року.

Користування вбиральнею коштуватиме 5 гривень за один сеанс. Розрахуватися можна готівкою. 
Апарат приймає 1, 2, 5 гривень. Користуватися можна до 15 хвилин, після чого починає лунати неприємна сирена, а ще за 5 хвилин відчиняються двері.
"Сподіваємося, наші люди будуть європейцями і не нищитимуть її", – сказав директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак. 
Першим перевірив, як працює вбиральня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. 
"За останні роки у місті значно збільшилася кількість заходів, і однією з проблем стала мала кількість туалетів. Наступний туалет встановимо на вулиці Валовій. Європейське місто  це місто, де є європейські туалети",  сказав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. 

Марцінків попросив мешканців не нищити майно. "Це недешеве задоволення, але якщо уже ставимо, то це має бути якісним". Наголосив, що вбиральня доступна для осіб з інвалідністю.

Для підтримання чистоти туалет прибиратимуть 4 рази на день. Рішенням виконавчого комітету вбиральня передена на баланс КП "Івано-Франківськводоекотехпром".
 
Ще одну таку вбиральню у 2018 році планують встановити на Валах.
 
Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!
 
 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: