fbpx

У Франківську велодоріжка з’єднає пасічнянський міст з Дем’яновим Лазом

Суспільство 12:37, 28.03, 2017

Тендер на капітальний ремонт тротуару на вулиці Галицькій з влаштуванням велодоріжки виграв ФОП, основним видом діяльності є "роздрібна торгівля іншими невживаними товарами в спеціалізованих магазинах".

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради провів тендер на капітальний ремонт тротуару на вулиці Галицькій, від моста до повороту на Дем’янів Лаз, з влаштуванням велодоріжки з очікуваною вартістю 4 842 132 гривень.

У торгах взяли участь п’ять юридичних осіб та фізична особа підприємець Припін Віталій Романович, який і виграв тендер з пропозицією виконати роботи за 3 199 800 гривень.

Відповідно до технічних вимог підрядник має провести підготовчі роботи, обладнати тротуари, озеленити територію та замінити 100 дорожніх знаків. Роботи мають бути виконані до кінця цього року.

За даними системи Youcontrol, основним видом діяльності ФОП Припіна Віталія Романовича є "роздрібна торгівля іншими невживаними товарами в спеціалізованих магазинах". Крім того, він займається будівельними роботами, оптовою торгівлею, надає в оренду автомобілі, будівельні машини і устаткування, надає послуги з прибирання та ін.

Нагадаємо, навколо міського озера у Франківську облаштують велодоріжку за 15 мільйонів гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: