fbpx

У Франківську відбудеться допрем'єрний показ фільму "Брати. Остання сповідь"

Культура 11:11, 02.09, 2015

У суботу, 19 вересня, до Івано-Франківська із туром завітає творча група, яка працювала над фільмом “Брати. Остання сповідь”.

Допрем’єрний показ відбудеться у франківському кінотеатрі "Космос". Стрічку презентуватимуть режисер Вікторія Трофименко та актори Наталія Половинка і Роман Луцький.

Роман Луцький – актор Івано-Франківського обласного драмтеатру, знімався також у фільмі "Параджанов" співрежисерів Олени Фетісової та Сержа Аведікяна.

Стрічка вийде у прокат 24 вересня.

СюжетОдного дня письменниця потрапляє до маленького провінційного містечка в Карпатах і читає в місцевому монастирі лекцію про святих та юродивих. Серед слухачів – похилий чоловік на ім’я Войтко. Вона їде до нього на хутір. На якийсь час жінка опиняється в полоні обставин і не може покинути хутір. Письменниця поступово занурюється у життя Войтка, знайомиться з його братом Станіславом, що живе у будинку навпроти на Верховині. Вона стає єднальною ланкою поміж двома братами, сенс життя у котрих в двобої: хто довше проживе та не надасть втіхи іншому своєю смертю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: