fbpx

У Франківську відзначили найкращі ОСББ і будинковий комітет

Суспільство 14:25, 21.12, 2017

Загалом на міський конкурс на найкращий будинковий комітет та ОСББ подали 13 заявок, серед яких один будинковий комітет і 12 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Керівників ОСББ нагородили грамотами і грошовими преміями сьогодні на початку засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Зокрема, відзначили єдиний будинковий комітет, який знаходиться за адресою вул. Миколайчука, 11. Серед ОСББ перше місце здобуло ОСББ "Китайська стіна" на вул. Хоткевича, 54; друге місце  ОСББ на вул. Набережній, 32 (найвищий будинок в Івано-Франківську), третє місце  ОСББ "Станіславський дім" на вул. Шевченка, 9 (найменше ОСББ в Івано-Франківську). До речі, нагадаємо, що ОСББ "Станіславський дім" минулого року перемогло у всеукраїнському конкурсі "Найрозумніші спільноти України".

Комісія також відзначила ОСББ на Пасічній, 21. Всі решта учасників, які подавали заявки на конкурс, отримали подяки міського голови та грошові премії.

Призовий фонд конкурсу склав 50 тисяч гривень. Кошти будуть перераховані на рахунки ОСББ та БК.

"Дякую, що ви в нас є. Беріть участь у всіх програмах. Ми раді, що ви з нами. Вітаю вас з Новим роком, з Різдвом Христовим. Всього найкращого",  привітав міський голова Руслан Марцінків.
Нагадаємо, Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою оголосив міський огляд-конкурс на найкращий будинковий, територіальний комітет, найкраще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку з метою підтримки діяльності органів самоорганізації населення, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: