fbpx

У Франківську затримали чоловіка, який обікрав автомобіль на очах у його власника

Суспільство 15:19, 13.04, 2016

Зловмисник викрав із салону автомобіля ноутбук "Леново", комп'ютерну мишку, чоловічий піджак та сумку на очах власника автомобіля.

До Івано-Франківського відділу поліції звернувся 31-річний місцевий мешканець. Він розповів, що помітив, як до його автомобіля підійшов невідомий та намагався відкрити салон авто, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

Чоловік крикнув незнайомцю, щоб той відійшов від автівки. Але, незважаючи на це, злодій встиг пробратися до салону, звідки і поцупив чуже майно та почав віддалятися від автомобіля.

Господар авто одразу зателефонував та повідомив про подію до відділу поліції.

Поліцейські негайно прибули на місце скоєння злочину та неподалік від автомобіля затримали зловмисника. Ним виявився раніше судимий 27-річний житель Запорізької області. У грабіжника, крім чужих речей, вилучено пристрій, за допомогою якого він відкрив машину.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 КПК України.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: