fbpx

У Галицькому районі відкрили пам'ятну дошку загиблому міліціонеру

Суспільство 19:49, 15.10, 2015

У День захисника України на Хохонівській ЗОШ І-ІІ ст. відкрили пам’ятну дошку Олегу Перепічці.

Сержант міліції, 1988 року народження, який служив у добровольчому батальйоні патрульної служби міліції особливого призначення "Івано-Франківськ", загинув торік 29 серпня під час виходу з оточення під Іловайськом. Бійця тривалий час вважали зниклим безвісти. Лише у квітні 2015 року з почестями був похований на кладовищі у рідному селі. Посмертно нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня, пише КУРС з посиланням на Галицьку РДА.

Вшанувати пам'ять загиблого земляка прийшли родичі, друзі, односельці, бійці батальйону "Івано-Франківськ", представники районної та місцевої влади, а також народний депутат України Михайло Довбенко.

Відкрили меморіальну дошку військові побратими Олега Перепічки. Всечесні отці освятили дошку та відправили панахиду.

Після хвилини мовчання, якою вшанували героя, до меморіальної дошки було покладено квіти та запалено свічки.

Багато слів скорботи було сказано під час урочистостей. Виступаючі висловили велику вдячність батькам Олега Перепічки, його вчителям за те, що виховали справжнього патріота України, який віддав за неї життя.

Наголошувалося, що наш святий обов’язок – шанувати пам’ять про героїв, які загинули, захищаючи українську державу. "Герої не вмирають!"  такими словами закінчився захід.

Пізніше учасники дійства відвідали могилу Олега Перепічки на місцевому цвинтарі, де поклали квіти та запалили поминальні свічки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: