fbpx

В Івано-Франківську визначали переможців конкурсу "ЮНІОР БІЗНЕСУ-2014"

Економіка 20:39, 25.06, 2014

В Івано-Франківську відбувся фінал міжрегіонального конкурсу "ЮНІОР БІЗНЕСУ-2014" в рамках проекту "Ініціативна молодь-2: інноваційні методи навчання підприємництва в українській системі освіти".

Такий проект у кількох областях виконує Малопольський Інститут Територіального самоврядування та Адміністрації FRDL MISTiA з Кракова. На Прикарпатті його реалізує громадський центр "Ділові ініціативи", – повідомляє Івано-Франківська ОДТРК "Карпати".

Мета проекту – формування підприємницьких якостей серед молоді загальноосвітніх шкіл та студентів Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької областей віком від 14 до 17 років.

У рамках конкурсу молоді люди розробили бізнес-ідеї, стратегії їх реалізації та промоції. З 53 команд до фіналу пройшли 11 (кожна команда в складі трьох учнів та вчителя-наставника). До складу журі увійшли підприємці, науковці і польські партнери Войцех Одзімек та  Яцек Квятковскі. Автори найкращих бізнес-ідей отримають можливість зустрітись і пройти стажування у Польщі.

Конкурс відбувся за підтримки Департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту ОДА та обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: