fbpx

У Карпатах пройде акція "Пліч-о-пліч. Карпати єднають Україну"

Культура 19:45, 24.06, 2014

Карпатський мистецький фонд спільно з Фондом Волонтерів України 28-29 червня організовує акцію «Пліч-о-пліч. Карпати єднають Україну», на яку зберуться представники з усіх регіонів України. Це будуть лідери громадських організацій та молодіжних рухів, артисти естради, актори, спортсмени, громадські діячі.

За словами організаторів, акція має на меті продемонструвати єдність українського народу – спільним виконанням усіма учасниками на найвищій точці України – горі Говерлі гімну України, – інформує "Фіртка".

28 червня, в День Конституції України, на Яблунецькому перевалі в рамках акції відбудеться урочисте відкриття найбільшого дерев’яного тризуба в Закарпатті (а можливо, і в Україні), а також відкриття пам’ятника Небесній сотні в смт. Ясіня.

29 червня о 10.00 учасники акції, небайдужі патріоти і всі охочі піднімуться на Говерлу з урочища Козьмещик, що в с. Лазещина Рахівського району, Закарпаття. На вершині учасники акції вишикуються, символічно сформувавши слово МИР.

Завершення акції буде проходити вже на території Івано-Франківської області в селищі Ворохта, де відбудеться концерт учасників акції та гостей, частування та запалення гуцульської ватри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: