fbpx

У католицькій школі Франківська добудували новий корпус – беруться до внутрішніх робіт. ФОТО

Суспільство 19:18, 26.02, 2019

Новий корпус Івано-Франківської католицької школи-гімназії інспектували митрополит Володимир Війтишин та міський голова Руслан Марцінків.

КУРС писав, що в Івано-Франківську збудують нове приміщення Католицької школи-гімназії. ПРОЕКТ

Нагадаємо, будівництво нового корпусу Католицької школи розпочалося у травні 2017 року. 22 листопада на будові стався нещасний випадок – обвалилося перекриття, внаслідок чого у пастці опинилося четверо чоловіків, один загинув.

У вівторок, 19 лютого, митрополит Володимир Війтишин та економ протоієрей Михайло Клапків разом із мером Русланом Марцінківим відвідали Католицьку загальноосвітню школу ІІ-ІІІ ст.-гімназію св. Василія Великого.

Вони оглянули стан будівництва нового корпусу Католицької гімназії та обговорили можливості подальшої спільної участі в соціальних проектах міста.

Власне будівельні роботи вже завершені – споруда готова. З весни будівельники розпочнуть внутрішні роботи.

У новому корпусі передбачені великі приміщення їдальні, яка уможливлюватиме усім учням повноцінне харчування протягом обідньої перерви; спортивного залу, у якому школярі матимуть необхідний простір для фізичного розвитку; актової зали, яка є невід’ємною частиною будь-якої школи, зазначили в прес-службі архієпархії УГКЦ.

Читайте також: Священики-будівельники з Франківська стажуються у Німеччині. ФОТО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: