fbpx

У Коломиї поліція на гарячому затримала квартирних злодіїв з Сумщини та Грузії

Суспільство 13:54, 25.01, 2017

У Коломиї правоохоронці за лічені хвилини прибули на місце злочину за викликом сусідки. Вони затримали злодіїв, коли ті встигли знайти золото, фотоапарат та планшет і продовжували пошуки цінностей у чужому помешканні.

До Коломийського відділу поліції звернулася схвильована 36-річна місцева мешканка з повідомленням, що побачила невідомих осіб, які намагаються проникнути до її квартири, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Правоохоронці негайно прибули на місце події, де на гарячому з речовими доказами, а саме з інструментами, за допомогою яких зламували замок, та викраденими золотими виробами, фотоапаратом та планшетом затримали трьох зловмисників. Ними виявилися двоє громадян Грузії 26- та 30-річного віку та 26-річний мешканець Сумської області, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Зловмисників затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо оголошення їм підозри та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Поліцейські перевіряють їх на причетність до інших злочинів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 (замах на злочин)
та ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: