fbpx

У Косові відбувся Олімпійський день

Спорт 12:15, 20.06, 2014

Щорічно у червні в усьому світі святкують Міжнародний Олімпійський день. Його відсвяткували й на міському стадіоні "Колос" у Косові.

Його організаторами виступили сектор у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації (М. Мельничук), дирекції Косівської ДЮСШ «Гірське орлятко» (І. Боднарчук), Яблунівської ДЮСШ «Соколята» (І. Белей) та ДЗСТ ЛОК «Карпатські зорі» (В. Шипчук). Про це розповіли КУРСу у секторі
у справах сім’ї, молоді та спорту Косівської РДА.

На міському стадіоні «Колос» зібралось чимало майбутніх олімпійців. Серед них були й вихованці спортивних шкіл району та гості із м. Києва, таборівці дитячого закладу санаторного типу лікувально-оздоровчого комплексу «Карпатські зорі».
Діти активно залучались до участі у спортивних змаганнях «Веселі старти». 
Серед спортивних команд вікової групи 2002 р. н. і молодших перемогла збірна команда ДЗСТ ЛОК «Карпатські зорі», срібну та бронзову медалі отримали команди «Гірське орлятко» та «Соколята» відповідно.
Серед команд старшої вікової групи (1999 – 2001 р. н.) перемогу виборола команда «Гірське орлятко», друге і третє місця між собою розділили команди «Карпатські зорі» та «Соколята».
За сприяння сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації і відділення НОК України в Івано-Франківській області діти в подарунок отримали футбольні і волейбольні м’ячі, бадмінтон, різноманітну літературу олімпійської тематики, сертифікати НОК України та грамоти відділення НОК України в Івано-Франківській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: