fbpx

У Краєзнавчому музеї в Ратуші не знайшлося місця для постійної експозиції художника-бійця АТО, – активіст

Суспільство 19:39, 12.03, 2015

Боєць АТО і художник Володимир Безрукий постійно надсилає із фронту свої роботи місцевим волонтерам. Частина з них продається на благодійних аукціонах. А частину робіт волонтери пропонували виставляти в Краєзнавчому музеї на постійній основі. Однак влада відповіла, що місця для такої експозиції немає.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила волонтер організації "Поранені SOS" Наталія Сербин. 

"Таки отримала відповідь від міської влади. Звернулася з проханням зробити постійну виставку Володимира Безрукого у Краєзнавчому музеї. Оскільки Володимир постійно надсилає роботи з АТО, багато робіт ми продаємо на аукціонах і допомагаємо пораненим. Люди б мали можливість побачити те, що реально на часі. Не говорячи про те, що ми мали можливість побачити виставку з Майдану, насичену, правдиву. Напевне, жодна область не має такої кількості портретів і загалом майданівських експонатів. Все за свій кошт організували, без жодного сприяння влади. 
Сьогодні отримали відповідь, що немає ні місця, ні бажання, щоб там була така виставка… Краще, хай будуть фіалки виставлятися всякі час від часу зміючки-оленки)), та все що завгодно, тільки не портрети Героїв, загиблих вояків, поранених. Історія, яку сьогодні пишуть люди кров'ю, нікому не цікава. Інколи мені здається, що нашу країну очолили не люди, а варвари, які успішно її руйнують уже 25 років. Прикро, що у нашому музеї успішно діють приватні фірми, а мистецтво на вулиці… Будемо виставляти роботи на вулиці", – написала Наталія Сербин. 

Як повідомляв КУРС, недавно у Краєзнавчому музеї з ініціативи волонтерів "Поранені SOS" відбулася виставка калуського художника, учасника Майдану і бійця АТО Володимира Безрукого

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: