fbpx

У липні на Прикарпатті відбудуться два фестивалі

Культура 14:45, 19.06, 2014

8-12 липня у с. Уніж Городенківського району пройде міжнародна творча лабораторія "Аrtpole.if", а 19 липня неподалік бункера Роберта у Долинському районі відбудеться фестиваль патріотичної пісні «Яворина».

У зв'язку із подіями в країні цьогорічні заходи не матимуть розважального забарвлення, а спрямовані вони будуть на підняття патріотичного духу людей. 

Попри те, що цього року відмовились від фестивалів, які фінансуються з державного бюджету, призупинити сприяння розвитку культури неможливо, розповідає заступник голови ОДА Сергій Адамович:

"Ми не можемо зупинити життя цілої галузі. Ми допомагаємо тим заходам, які здійснюються за підтримки меценатів та громадськості. "АртПоле" у зв'язку із військовими діями цього року відбудеться як творча лабораторія. Там відбудуться мистецькі заходи фактично без розважальної частини. "Яворина" – фестиваль, який відбувається 10 років, він має патріотичне "навантаження". В умовах війни цей фестиваль має своє значення, піднімаючи військово-патріотичний дух українців".

Обласна влада забезпечить роботу працівників органів МВС, медиків, а також під'їзд до місць проведення заходів, наскільки це можливо. У планах – ремонт дороги (подекуди ямковий, а подекуди капітальний), ремонт моста через Дністер, що покращить певною мірою місцеву інфраструктуру.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: