fbpx

У Нацбанку пообіцяли забезпечити нормальну роботу системи "Приват24"

Економіка 18:14, 19.12, 2016

В НБУ проекти "ПриватБанку" назвали національним надбанням країни.

Всі сервіси націоналізованого "ПриватБанку" (у тому числі – система інтернет-банкінгу "Приват 24"), під час та після націоналізації банку будуть працювати у звичайному режимі, заявив перший заступник голови правління НБУ Яків Смолій.

"Сьогодні, з точки зору технологій, банк ми відзначаємо як найпередовіший, найтехнологічніший. Ті рішення, які реалізовані на платформі "Приватбанку", можна вважати надбанням країни. Безумовно, це найкраще рішення, яке сьогодні є. Всі сервіси будуть працювати у звичайному режимі", – цитує "112 Україна" його відповідь на запитання про долю "Приват24" в ході сьогоднішнього брифінгу, 19 грудня.

Раніше глава НБУ Валерія Гонтарєва, відповідаючи на питання про подальшу роботу "Приват 24", заявила, що фахівці Нацбанку вже стали до роботи над передачею під контроль держави програмного забезпечення і основних фондів націоналізованого "ПриватБанку".

Глава НБУ також підкреслила, що система "Приват24" за своїм функціоналом не дуже відрізняється від своїх аналогів від інших банківських установ України, а її популярність обумовлена насамперед успішним маркетингом.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на засіданні у неділю, 18 грудня, ухвалив рішення про націоналізацію ПАТ "ПриватБанк".

Читайте: "Я не вірю, що це відбувається" – керівництво "ПриватБанку" шоковане націоналізацією фінустанови
 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: