fbpx

"Я не вірю, що це відбувається" – керівництво "ПриватБанку" шоковане націоналізацією фінустанови

Економіка 01:35, 19.12, 2016

Перший заступник Голови Правління "ПриватБанку" Олег Гороховський заявив, що він до останнього моменту не знав, що банк націоналізують.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook Олега Гороховського.

"ПриватБанк стає державним банком. Чи знав я про це, коли писав свої попередні пости, в яких це спростовував? Звичайно ні, я і зараз не дуже вірю в те, що це зі мною відбувається. І весь час думаю, що якщо як слід протерти очі, то я прокинусь…" – написав він.

За його словами, банку потрібна була докапіталізація і поліпшення застав під кредити. І був план, розписаний до 2018 року.

"Але щоб його виконувати, неодмінною умовою була стабільна, прибуткова робота банку і бездоганна платіжна дисципліна. І банк працював безперебійно і прибутково. Хоча після початку військових дій і на тлі падаючої економіки ми пережили сім інформаційних атак. Кожна атака приводила до відтоків коштів фізичних осіб і корпоративних клієнтів",  зазначив він.

За словами Гороховського, найпотужнішою була остання атака.

"Кожен день ми оновлювали рекорди за кількістю коштів, виданих переляканим клієнтам в банкоматах і відділеннях. Наша мережа банкоматів останні дні видавала більше 2 мільярдів гривень в день. При тому, що попередні рекорди ледь дотягували до 1,5 мільярда в найбільш пікові дні. Наші героїчні інкасатори та касири кас перерахунку працювали цілодобово, незважаючи на втому і погодні умови",  вказав він.

Нагадаємо, 18 грудня вночі прес-служба Кабінету Міністрів офіційно заявила, що "ПриватБанк" переходить у стовідсоткову власність держави

Очолить "ПриватБанк" екс-міністр фінансів Олександр Шлапак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: