fbpx

У поліції повідомили подробиці ДТП на Рогатинщині, у якій загинуло четверо людей. ФОТО

Суспільство 13:29, 14.07, 2018

За фактом смертельної ДТП у Рогатинському районі поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Дорожньо-транспортна пригода із загиблими трапилася учора у с. Підкамінь Рогатинського району.

Як встановлено правоохоронцями, 13 липня близько 16:40 год. 40-річний водій, керуючи автомобілем марки "Volkswagen Transporter" та рухаючись заокругленою ділянкою автодороги "Мукачево – Івано-Франківськ – Львів", що між с. Черче та с. Підкамінь Рогатинського району, під час виконання маневру обгону попутного транспортного засобу виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автопоїздом у складі тягача марки "MAN" та напівпричепа марки "TRAILOR" під керуванням 57-річного водія, який рухався по своїй смузі руху у зустрічному напрямку, повідомили у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Внаслідок ДТП водій та троє пасажирів 46-, 47- та 23-річного віку, жителі Чернівецької та Сумської областей, які були в автомобілі "Volkswagen Transporter", загинули на місці події.

За результатами медосвідчення водій вантажного автомобіля "MAN" тверезий.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: