fbpx

У проект Набережної хочуть внести зміни для облаштування велодоріжок

Суспільство 16:40, 17.12, 2014

Днями в засобах масової інформації з'явилися публікації, у яких велосипедисти обласного центру висловлюють занепокоєння щодо укладання тротуарів Набережною імені Василя Стефаника на ділянці між вулицями Кармелюка та Левицького.

Для роз'яснення ситуації з активістами зустрівся виконуючий обов'язки директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації Володимир Ілійчук, повідомили КУРСу в Івано-Франківській ОДА.

Посадовець пояснив, що внесення змін до проекту щодо будівництва велосипедної доріжки на цей час погоджується у відповідних структурах.

"Наразі виконуються законом визначені процедури для внесення змін до проекту. Ми повинні отримати технічні умови від управління державної автомобільної інспекції, погодити зміни з міською владою, оскільки в чинному проекті будівництво велосипедної доріжки не передбачалося", – розповів В. Ілійчук.

Учасники зустрічі домовилися про план подальших дій задля врахування інтересів усіх зацікавлених сторін.

Представники обласної влади запевнили активістів велоспільноти, що остаточне затвердження змін до проекту відбудеться тільки в разі його узгодження з громадськістю.

"Після завершення розробки проектно-кошторисної документації ми представимо її громадськості для обговорення та погодження. І тільки після цього документи будуть передані на державну будівельно-інвестиційну експертизу", – наголосив Володимир Ілійчук.

Нагадаємо, що під час однієї з робочих нарад щодо капітального ремонту вулиці Набережної імені Василя Стефаника голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук підтримав звернення організацій велосипедистів щодо будівництва першої в Івано-Франківську велосипедної доріжки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: