fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • У середмісті Івано-Франківська розстріляли автомобіль – потерпілого госпіталізували, стрільця шукає поліція. ФОТО, ВІДЕО

У середмісті Івано-Франківська розстріляли автомобіль – потерпілого госпіталізували, стрільця шукає поліція. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 13:36, 31.07, 2017

На вулиці Шеремети в самому середмісті Івано-Франківська приблизно о 13 год. невідомий розстріляв "Audi".

Очевидці говорять про приблизно шість пострілів впритул, найімовірніше, з пістолета. Стрілець, молодий чоловік, з місця злочину втік. На місці працюють медики і поліція, передає журналіст КУРСу з місця події.

Є потерпілий – чоловіка госпіталізувала швидка допомога. Поліція розшукує злочинця за гарячими слідами.

Свідки також впізнали автомобіль: це "Audi" належить підприємцю Ігорю Гербіну, більше відомому за прізвиськом Червонець. Про те, що стріляли саме в Гербіна, підтвердила і донька підприємця Вікторія на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як повідомляв КУРС, на Ігоря Гербіна вже робили замах: у листопаді 2015 року в нього стріляли поблизу кафе "Слов'янка" на Набережній. Тоді Гербіна госпіталізували з вогнепальним пораненням. 

У поліції повідомили, що підозрюваний був у зеленій футболці і шортах. Зараз, за оперативною інформацією, перебуває  в районі вулиць Бельведерської – Ленкавського. 

1

Фото з камер спостережень. Поліція просить телефонувати на "102", якщо побачите підозрюваного.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: