fbpx

У скандального "DJ Сafе" немає дозволів на цілодобову роботу

Суспільство 10:08, 09.02, 2016

Влада Івано-Франківська збирається обмежити роботу "DJ Сafе" після 23-ї години, оскільки у них немає дозволів на цілодобову роботу.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що у скандально відомого закладу не все в порядку з дозвільними документами.  

"Дозволів немає на цілодобову роботу, у них дозволи лише до 23-ї, а працюють всю ніч. Ми разом з новою поліцією, юридичним відділом маємо подумати і якось вирішити цю проблему", – заявив Марцінків.

Керівник патрульної поліції Дмитро Міхалець зазначив, що поблизу нічного клубу весь час патрулює наряд поліції, але вони не можуть запобігти потраплянню туди неповнолітніх.

Як писав КУРС, франківці створили петицію до влади з вимогою заборонити діяльність скандального "DJ Сafe" у центрі обласного центру.

Керівник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець, нещодовно заявив, що патрульні поліцейські посилять нагляд за "DJ Сafe", адже там дуже багато неповнолітніх дітей, яким продають алкоголь.

Нагадаємо, 27 січня у Франківську поліція затримала двох нетверезих молодиків, які погрожували автоматом відвідувачам "DJ Сafe".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: