fbpx

У соцмережах висміюють рекорд франківських освітян і депутатів у наголовниках. ФОТО

Стиль життя 18:21, 16.10, 2018

В Івано-Франківську 773 особи у наголовниках із зображенням фруктів, овочів, м'яса, каші та склянок з водою встановили рекорд України з "найбільшої кількості людей у наголовниках в одному місці".

Участь у незвичайному флешмобі, який зафіксували у національноу реєстрі рекордів, взяли міський голова Руслан Марцінків, секретар міськради Оксана Савчук, заступник мера Олександр Левицький, керуючий справами міськвиконкому Ігор Шевчук, освітяни та школярі міста.

Встановленням рекорду у школах міста розпочався "Тиждень культури здорового харчування".

Прес-служба міськради повідомляє, що рекордом учасники хотіли привернути увагу громадськості до проблем харчування в сучасному суспільстві. Схоже, у них вдалося, однак, у мережах креатив не оцінили.

Світлини з флешмобу масово поширюють користувачі соцмереж, висміюючи міських посадовців. 

"Я, кнєшно, всьо розумію – державний рекорд і вся фігня. Але нашо так з дітей знущатися?!" – пише громадський діяч Михайло Джогола.

 

Журналіст Євген Спірін пропонує міськраді наступним встановити рекорд з найбільшою кількістю людей, які в одному місці тримають в руках поролонову ковбасу.

"Тут цейво. У Франику, кхм, встановили рекорд: «З найбільшою кількістю людей в одному місці з наголівниками під гаслом «Ми за здорове харчування».

Це так міська Рада привертає увагу до проблем харчування школярів. Нє, ну а шо, філе на лбу виглядає гарно. Вівсянка теж. Це конєшно не після Хамерманів освячувати, але теж згодиться.

Можна ще рекорд встановити з найбільшою кількостю людей в одному місці, які в руках тримають поролонову ковбасу. Навіть Франко не пойняв, шо сталось",  написав Спірін.

Фото з рекорду потрапили й на популярну сторінку Рагу.лі, де їх прокоментували сотні користувачів. 

"В Івано-Франківську встановлено рекорд України з найбільшою кількістю людей в одному місці з наголівниками під гаслом "Ми за здорове харчування". Не знаю, як там зі здоровим харчуванням, але зі слабоумства рекорд встановити вдалося", – пишуть на сторінці. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: